Ce inseamna Han Xiang Zi si Han Zhong Li in casa ta

Han Xiang Zi si Han Zhong Li

Han Xiang Zi si Han Zhong Li sunt sfintii protectori ai taoistilor. Se spune ca imaginile lor sunt incredibil de faste. in jurul lor se tes povesti pline de culoare, iar lumea nemuritorilor este una a ispravilor fermecate, supranaturale, aducatoare de noroc pentru oamenii care ii invita in casele lor.

Cel mai bun mod de a-i invoca este sa expuneti un tablou frumos, cu toti opt. O alta posibilitate este sa cumparati mici figurine cu cei Opt Nemuritori, fiecare in hainele ce ii reflecta incarnarea omeneasca si tinand in mana simbolul magic caracteristic.

Fiecare nemuritor pazeste una dintre cele opt zari, deci prezenta lor in locuinta garanteaza un Feng Shui bun sub toate aspectele. Daca ei va stau alaturi, nu aveti a va teme de nimic. Aduc longevitate, sansa, copii buni, bogatie, o buna reputatie si recunoastere. in plus, aduc compasiune si generozitate. De fapt, fiind sfinti, ei simbolizeaza toate lucrurile pozitive, pure si regeneratoare.

Han Xiang Zi


Directia lui este sud-estul, iar elementul ii este Lemnul. Este expert in misterele Raiului si Maestru al celor Cinci Faze ale Energiei. Nodurile sacre de pe roba lui ii simbolizeaza reusita de a combina cele doua energii, Yin si Yang, intr-o Unica Energie Primordiala. Adeseori este zugravit cu un buchet de flori si un flaut, din care picura cele sase Sunete Tamaduitoare. Este ilustrat calare pe Bou, un animal mitologic.

Han Zhong Li

Are ca directie estul, iar ca element, Lemnul. Este zugravit cu barba si in vesminte subtiri. Parul ii este prins in doua cocuri, de o parte si de alta a capului. Simbolul sau este evantaiul, pe care il foloseste pentru a invia si a reincarna sufletele celor de curand pieriti. Ajuns la varsta de peste 1800 de ani, se spune ca el se pogoara adeseori pe taramul lumesc, ca solie a zeilor ceresti. Sta calare pe un Chi Lin, animal mitic sacru pentru taoisti. Daca il poftiti in casa voastra, el va aduce in familie fii onorabili si invoca marele sprijin al lui Tai Sui, numit si Marele Duce Jupiter. Se spune ca, daca il suparati pe Tai Sui, imaginea acestui nemuritor in locuinta voastra il va domoli, scapandu-va de nenorociri. Simbolizeaza longevitatea.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *