Ce tip de pereți am în casă, pentru a da gauri?

Cum pot să știu ce tip de pereți am în casă pentru a da gauri si a agăța lucruri?

Dacă nu sunteți sigur ce tip de pereți aveți în casă, nu vă faceți griji – există o modalitate ușoară de a afla!

Tot ce ai nevoie este o bandă de măsură și un ciocan.

În primul rând, folosiți banda de măsură pentru a determina grosimea pereților dvs. Dacă au o grosime mai mică de o jumătate de centimetru, probabil că sunt din gips-carton.

Gips-cartonul este destul de comun în casele mai noi și este ușor de agățat lucruri pe el – trebuie doar să folosiți cuie sau șuruburi concepute pentru gips-carton.

Dacă pereții dvs. sunt mai groși de jumătate de centimetru, este posibil să fie din ipsos. Tencuiala este mai greu de lucrat decât gips-cartonul, așa că veți avea nevoie de ancore speciale dacă doriți să agățați ceva greu pe ea. Dar nu vă faceți griji – există o mulțime de opțiuni care vor funcționa bine pentru pereții din ghips.

O modalitate rapidă și ușoară de a identifica două tipuri de pereți (gips-carton și gips-carton uscat) este mirosul din încăpere.

Dacă mirosul încăperii seamănă cu un miros tipic de vopsitorie, cel mai probabil pereții sunt din gips-carton. Dacă pereții miros ca și cum ar fi fost înmuiați în apă, cel mai probabil sunt din ipsos.

Identificați întotdeauna tipul de perete pe care îl are casa dumneavoastră înainte de a cumpăra lucruri pe care să le agățați. De exemplu, dacă doriți să cumpărați un tablou sau o fotografie, atunci asigurați-vă că rama sau suportul se va potrivi cu peretele.

Dacă pereții miros ca și cum ar fi fost înmuiați în apă, cel mai probabil sunt din ipsos.

Ar trebui să măsurați dimensiunea lucrării de artă pe care doriți să o cumpărați și să vedeți dacă există un loc pentru a o agăța. De asemenea, puteți consulta un designer de interior pentru sfaturi. Dacă mai aveți alte întrebări legate de pereți și de scopul lor în casă, atunci puteți scrie în Quora și să oferiți un link către întrebarea dumneavoastră.

Depinde de tipul de pereți pe care îl aveți. Primul lucru pe care va trebui să îl faci este să te uiți foarte atent la pereți pentru a vedea dacă îți poți da seama ce tip de pereți ai. S-ar putea să trebuiască să te uiți foarte atent la pereți în lumini diferite, deoarece unii pereți arată diferit în funcție de lumină.

Este destul de greu să vă dați seama ce tip de pereți aveți doar uitându-vă la ei. Singura modalitate sigură este să verificați cu un baros și să verificați tipul de perete. Cu toate acestea, iată câteva modalități de a afla cu ușurință tipul de pereți, dacă nu îi puteți verifica încă.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *