Serviciul de catering, astazi una dintre cele mai frecvente si apreciate. Cand vorbim despre catering, specificam serviciul de aprovizionare si bauturile gata de consum, intr-o locatie predeterminata, atat un restaurant, un hotel, o companie, locul unde are loc un eveniment corporate si asa mai departe.
Foarte des, companiile care ofera un serviciu profesional de catering pot avea grija de reorganizarea camerei si gestionarii serviciilor. De-a lungul anilor, definitia de catering a preluat contururi din ce in ce mai indefinite, ajungand sa fie identificata cu pregatirea camerei si pregatirea meniului pentru nunti, botezuri si orice alta parte privata, organizata si acasa.
Principala confuzie este de fapt nascuta din lipsa de distinctie intre doua servicii complementare, dar esential diferite: catering si banchet.
Catering Bucuresti – Ce include un serviciu de catering
Nu exista o formula standard care sa clasifice activitatile care urmeaza sa fie incluse intr-un serviciu de catering. Oferta poate varia intr-adevar in virtutea nevoilor specifice ale clientului, precum si pe baza tipului de locatie.
De exemplu, ca o petrecere privata, luxoasa si exclusiva, ofera un nivel de angajament in mod clar diferit de o casatorie. In principiu, putem spune ca cei care se ocupa de catering ofera un serviciu foarte profesionist de administrare a alimentelor si bauturilor intr-un loc diferit de cel in care sunt pregatiti. In functie de tipul de catering, poate varia si metodologiile de administrare, modelele organizationale ale furnizorului, serviciile de accesorii pentru prepararea alimentelor si, nu in ultimul rand, pretul.
Firma noastra de catering din Bucuresti ofera cele mai avantajoase preturi, raportat la calitatea serviciilor.
Catering poate fi, de fapt, clasificat in functie de tip
In cazul unui catering pentru evenimente, de exemplu, puteti varia de la sectorul privat la public, servind evenimente precum petreceri de ziua de nastere, comuniuni, botezuri, confirmari, petreceri de afaceri, evenimente dedicate cladirii de echipa etc. Cand vorbim despre catering comercial, ne referim la activitatile in care vin alimente.
Vrei cateva exemple? Restaurante, trattories, pizzerii, uneori chiar si hoteluri. Nu este rar, de fapt, aceste firme comerciale decid sa se bazeze pe catering, outsourcing partial (sau total) in pregatirea meniului din restaurant. Cateringul „calator” se refera la toate aceste contexte in care nu este posibil sa se gateasca in timp real, din cauza unei chestiuni de spatiu sau de dificultati logistice.
Ganditi-va la trenuri, avioane sau nave. In cele din urma, exista catering colectiv, specific acelor facilitati care ofera zilnic un serviciu de alimente si bauturi la o comunitate, o multime (mai mult sau mai putin larga) de oameni: cantine corporative, cantine de scoala, spitale si asa mai departe.
Faptul ca serviciul de catering poate fi utilizat in mai multe contexte diferite, nu inseamna ca orice companie care ofera acest serviciu ar trebui sa satisfaca indiferent toate aceste nevoi.
Dimpotriva, in cele mai multe cazuri, cei care se ocupa de catering tind sa fie specializati, pentru a satisface nevoile unui obiectiv foarte specific in cel mai bun mod. Este necesar sa se faca referire la diferentele dintre mediul de catering argumentat anterior.
Putem, de fapt, sa interpretam intrebarea a doua puncte diferite: cetatean corporativ / public sau privat. Toate aceste detalii sunt importante pentru a satisface clientul.