Cum se vopseste o usa corect?

Cum se vopseste o usa corect

Imbunatatiti exteriorul casei dvs. cu acest DIY simplu.

Cel mai simplu mod de a creste atractivitatea? Vopsirea usii din fata sau a celor din casa.

Nu necesita angajarea unui profesionist, in plus, exista o gama larga de culori din care puteti alege – fie ca sunteti in cautarea unei culori indraznete sau neutre si elegante.

Daca sunteti gata sa dati usiilor din casa impulsul elegant de care are nevoie, am subliniat tot ce aveti nevoie pentru a face acest lucru.

Procesul este destul de simplu. Promitem!

Materiale necesare pentru vopsirea usiilor:

 • cutii de vopsea si grund
 • Pensule de vopsea
 • Banda de vopsitor
 • Cilindru de spuma si maner
 • Panza de panza
 • Optional: Razuitoare si/sau foi de slefuit

Pasi necesari pentru a vopsi o usa:

 1. Indepartati feroneria de pe usa si folositi banda adeziva de hartie pentru a proteja orice elemente pe care nu doriti sa le vopsiti.
 2. Curatati usa pentru a va asigura ca este lipsita de resturi sau murdarie. Daca exista vopsea veche care se desprinde, folositi un razuitor pentru a o indeparta si foi de slefuit pentru a netezi suprafata. Dupa ce ati sters totul, asigurati-va ca usa este complet uscata.
 3. Daca nu sunteti siguri de culoarea pe care doriti sa o alegeti, vopsiti o cantitate mica de mai multe culori de proba pe usa pentru a vedea cum ar arata. Asigurati-va ca alegeti o culoare care arata bine atat in interior (cand usa este deschisa), cat si in exterior – si nu uitati sa verificati culoarea sub mai multe tipuri de lumina.
 4. Dupa ce ati ales o culoare, folositi un grund pentru a ascunde vopseaua veche de pe usa si pentru a face ca noua vopsea sa reziste.
 5. Lasati-o sa se usuce timp de cel putin 24 de ore.
 6. Vopseste mai intai de-a lungul marginilor usii folosind o pensula. Folositi rola de spuma pentru a umple spatiile mai mari.
 7. Lasati vopseaua sa se usuce timp de 24 de ore intre fiecare strat.
 8. Atasati inapoi feroneria si bucurati-va de usa dvs. in noua sa stare.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *