Raftul, un decor în camera de zi sau într-o cameră mai privată?

Credeți că este mai bine să folosiți raftul ca un decor în camera de zi sau într-o cameră mai privată?

Este o chestiune de preferințe personale. Dacă intenționați să folosiți un spațiu de locuit, cum ar fi camera de zi, ca bibliotecă, atunci este mai bine să obțineți un raft mare, astfel încât, să vă puteți păstra cărțile într-un singur loc.

Cu toate acestea, dacă doriți să folosiți raftul ca decor în camera de zi, atunci un raft mic va fi o opțiune mai bună pentru voi. Puteți folosi chiar și o consolă ca raft de cărți în camera de zi.

Depinde de ceea ce doriți să transmiteți ceea ce doriți să transmiteți.

Dacă intenționați să vă arătați statutul, de exemplu. Camera de zi este un loc mai bun pentru a pune raftul pentru a vă expune colecția de cărți. Raftul va acționa ca un simbol al statutului și un punct de atracție. Pe de altă parte, dacă intenționați să vă arătați gustul în materie de literatură, raftul de cărți din camera privată ar fi mai potrivit.

Raftul de culoare maro va arăta mult mai bine în camera ta.

Alegerea culorii potrivite pentru raftul tău din lemn este foarte importantă. Aceasta poate face ca încăperea să se simtă mai mică sau mai mare. Evitați rafturile albe, deoarece sunt mari consumatoare de spațiu. Optați pentru un raft mai mic, astfel încât să puteți economisi spațiu.

Ambele au propriile avantaje. Dacă raftul se află în camera de zi, va fi un loc bun pentru ca oaspeții și vizitatorii să vă vadă gustul pentru cărți. Dacă este în camera ta privată, pare mai intim. După părerea mea, este o idee bună să ai un raft de cărți într-o cameră mai privată. Dar dacă aveți un raft în sufragerie și este plin de cărți, pare un pic dezordonat.

Ar trebui să aveți cel puțin o masă și un scaun în camera de zi.

Raftul, întrucât este o zonă pentru cărți, este cel mai adesea mai des plasat într-o cameră privată.

Acesta este un astfel de loc în care doar proprietarul casei are voie să intre, așa că raftul este unul dintre elementele care contribuie la intimitatea încăperilor. Raftul pentru cărți poate fi găsit în dormitor, în camera de studiu sau în bibliotecă.

Acesta este un spațiu în care proprietarul se poate bucura de cărțile sale preferate sau poate petrece timp de calitate în timp ce citește.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *