Spatiu de hobby cu design original

Numele domnului Cristian Tantareanu a devenit sinonim cu un stil de viata, a carui reteta include seriozitate in munca, bun-gust si pragmatism. Spontaneitatea ideilor si solutiile practice in orice problema abordata i-au dat o mana de ajutor si de data aceasta, cand a hotarat ca e momentul sa construiasca un loc aparte de petrecere a unor evenimente ce au loc in viata oricarei familii: aniversari, nunti, botezuri, intalniri cu prietenii, vizionari de filme.

Astfel s-a nascut un spatiu de hobby, unde cei trei copii ai D-lui Tantareanu, cu familiile si juniorii lor, isi pot invita vecinii si cunostintele pentru distractii de anvergura, ce nu se pot desfasura in casa. Dotat cu toate facilitatile necesare, inclusiv un cinematograf, clubul tantareanu ofera o imagine completa asupra conceptului ‘arta de a trai’.

Voios Tantareanu trecea’ s-ar potrivi de minune acestui du-te-vino pe care l-am surprins in momentele finalizarii acestui club, proiectat pe hartie cu cativa ani in urma, dar realizat abia dupa ce lucrarile din Paradisul verde si-au urmat prioritatile. Splendida locatie de 300 mp, construita in stil american, pe structura usoara, se afla intr-o perfecta armonie cu peisajul in care este incadrata.

Inconjurata de un decor mirific (lac, padure, cascade artificiale) in care anotimpurile se succed cu maretie, fiecare element al naturii se regaseste intr-o sursa de energii pozitive. Pentru ocaziile festive, gazda s-a gandit si la amatorii de delicii culinare, asa ca a achizitionat un gratar de mari dimensiuni pe care se pot pregati pana la 800 de mici, capacitate deja verificata, dupa cum afirma cu mult umor proprietarul. in mijlocul naturii, printre plante de gradina si flori parfumate, coborate din aripile curcubeului, o cascada artificiala completeaza o imagine idilica, de paradis

Si daca atentia acordata fiecarui detaliu la exterior este una remarcabila, acelasi lucru este valabil si pentru interioare, pastrand atmosfera de eleganta imbinata cu spiritul practic al fiecarei zone in parte.

La subsol s-a gandit-destul de ingenios, de altfel-amenajarea unui cinematograf (dotat cu aparatura de ultima generatie si mobilier pe masura), a unei discoteci si a unei crame.

Primul nivel se desfasoara grandios, cu spatii largi, camere inalte si geamuri de mari dimensiuni, prin care lumina naturala se odihneste pe faldurile delicate ale perdelelor si ale draperiilor culoarea portocalei coapte in soarele Siciliei. Terasa de la intrare este pavata cu faianta in culoarea nisipului (rezistenta la fluctuatiile de temperatura) si este dotata cu mobilier de exterior, din rattan si structura dura din inox.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *