Sugestii de umbrire a ferestrei

Sugestii de umbrire a ferestrei

Imbinand aspectul estetic cu latura functionala, rulourile si jaluzelele de interior asigura locuintei o ambianta intima si placuta, modelele si imprimeurile lor fiind potrivite in orice amenajare.

Aveti probleme cu soarele prea puternic, doriti sa controlati cu usurinta intensitatea luminii pe durata zilei, sa evitati privirile indiscrete ale vecinilor si, in acelasi timp, sa oferiti un plus de caldura si intimitate locuintei?


Sistemele de storuri si jaluzele pentru interior vin sa rezolve aceste probleme. Disponibile intr-o gama foarte variata de modele, materiale si culori, aceste sisteme de acoperire a ferestrei inlocuiesc cu succes clasicele perdele.

Jaluzelele verticale se numara printre primele astfel de produse aparute la noi care s-au bucurat de o mare apreciere atat in spatiile de birouri, cat si in cele rezidentiale.

Confectionate din benzi orientabile, de diferite latimi, si realizate din material textil, in combinatie cu poliester, ele pot fi manevrate usor, protejand eficient impotriva razelor solare, atunci cand sunt inchise. Un avantaj al acestui tip de jaluzea este adaptarea la orice configuratie sau forma de geam: dreptunghiulara, triunghiulara, trapezoidala etc.

O alta gama o reprezinta rulourile si jaluzelele tip Roman Shade, din material textil. Realizate din fibre de poliester, in diverse culori si imprimeuri, acestea sunt foarte decorative si nu iau din spatiul camerei, acoperind doar cadrul ferestrei. Manevrate pe verticala prin ridicare, ele pot fi actionate manual sau electric, permitand blocarea storului la inaltimea dorita.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *