Vopsea decorativa

vopsea decorativa

Am schimbat total atmosfera din casa cu o vopsea decorativa de calitate

Din primele zile ale lui septembrie am decis sa fac o schimbare in locuinta. Nu una prea mare, prea radicala, dar o schimbare. Asa ca am inceput cu peretii camerelor si cu cei ai holurilor. Nu prea aratau foarte bine si asa, nu ii mai zugravisem de mult timp, aratau destul de rau.

Am cautat rapid o solutie pentru a scapa rapid de aceasta sarcina si asa am descoperit noua vopsea decorativa de la Rives. De Rives stiam, auzisem de la colegii care si-au mai facut una, alta prin casa, stiam ca se aplica usor si acopera foarte bine, nu e nevoie de foarte multe straturi si e si foarte spornica.

Echipa a pus la dispozitie si mostre reale de culori, informatii complete despre toate tipurile de vopsea decorativa de la Rives, am putut compara usor online si am inteles foarte bine si cum se aplica in mod corect.

Atmosfera din casa se schimba vizibil cu o vopsea decorativa de calitate

Vopsea Decorativa de Calitate

Varietatea de culori, cataloagele complete, culorile pe baza de apa si vopseaua fara un miros foarte rau, asa cum e cel de la tipurile mai slabe calitativ, instructiunile detaliate de aplicare, astea au fost cateva atuuri care m-au determinat sa aleg acest tip de vopsea. Dupa ce am comandat-o rapid si am avut-o in casa am putut testa diverse texturi si amprente, efecte tridimensionale pana sa aleg unul favorit, un tip anume de aplicare.

Interesant este ca se pot combina intr-o multime de variante culorile si vopseaua, se obtin modele opace, culori originale care arata foarte bine pe suportul aplicat. Si daca nu intelegi bine din instructiuni ai si tutoriale video, ai suport tehnic oferit de specialisti cu experienta. Toate produsele Rives au fost certificate si garantate, la finalul aplicarii rapide locuinta a aratat exact ca in reviste, totul era foarte bine acoperit si arata deosebit de bine.

Nu am facut multa mizerie, am curatat rapid, nu m-am chinuit la aplicare, iar vopseaua ramasa am mai folosit-o pentru debarale sau alte spatii mai micute, balcon etc. Per total am facut o treaba buna cu o investitie minima.

Inlocuieste varul simplu sau vopseaua lavabila ieftina cu vopseluri decorative si vei observa imediat diferenta

Pana nu demult cand era vorba de zugravit foloseam vopsea lavabila mai ieftina si cu putere mare de acoperire. Era destula mizerie si se aplica destul de anevoios, mirosea cam urat, dar pana la urma imi faceam treaba. De curand insa am descoperit ca exista si vopseluri decorative, pe care le comanzi usor si de pe Rives.ro.

Spre deosebire de varul normal si de vopseaua lavabila mai ieftina aceste vopseluri au texturi speciale, sunt pe baza de apa, au culori surprinzatoare si permit orice combinatii cromatice. Efectele 3D sunt interesante si usor de obtinut, aplicarea e mai simpla si mai curata, nu e nevoie de un specialist pentru a aplica in mod corect aceste vopseluri decorative usor de comandat de pe Rives.ro.

Inlocuieste varul simplu cu vopseaua lavabila

In pagina fiecarui produs exista referinte la model, volum si consum si fiecare client isi poate alege tipul de vopsea si cantitatea dorita. Vopseaua decorativa e buna si pentru interior, si pentru exterior, are un aspect omogen, de pasta, se aplica rapid si are putere de acoperire mare. Marele avantaj al vopselurilor decorative este ca peretele respira fara probleme, nu miros asa de urat la aplicare, pana de zvanta, in trei zile treaba e gata, peretele, suportul pe care au fost aplicate arata impecabil.

In video de mai sus sunt instructiuni detaliate pentru aplicare, consultantii sunt pregatiti cu sfaturi si detalii tehnice, mostrele de culori si cataloagele downloadabile sunt perfecte pentru a sti exact ce comandati si a alege ce aveti nevoie. Orice vopsea veti cumpara aceasta va fi certificata, exista certificarile ISO 9001 si ISO 14001, asa ca e o calitate garantata, care respecta cele mai inalte standarde impuse la nivel european.

Plasarea comenzilor dureaza putin, confirmarea lor e imediata, livrarea se realizeaza prin curierat rapid pentru ca tu sa ai produse de top exact cand ai nevoie de ele.

Vezi oferta de preturi de aici

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *