Modele vopsea decorativa interior recomandate anul acesta

Modele vopsea decorativa interior recomandate anul acesta

Daca nu sunteti in masura sa realizati o renovare majora a casei in viitorul apropiat, un strat proaspat de vopsea este cel mai bun lucru pe care il puteti face pentru a da un aspect complet nou spatiului dvs.

Dar gasirea nuantei potrivite este departe de a fi usoara. S-ar putea ca minimalistii sa nu-si doreasca nimic mai mult decat o camera plina de culori neutre, cum ar fi alb, bej sau gri, iar cei carora nu le este teama sa isi asume un risc in materie de design ar putea sa se indrepte spre nuante indraznete – ganditi-va la nuante de visiniu, mov sau chiar doze de verde.

Indiferent unde se afla sensibilitatea ta in materie de design, poti gasi culoarea de vopsea potrivita pentru tine.

Cele mai recomandate modele de vopsea decorativa pentru interior

10 culori recomandate pentru modelele dorite de vopseli de interior

Luati in considerare aceasta insiruire de culori superbe de vopsea de interior ca sursa de inspiratie. Aceste alegeri aprobate de designeri sunt geniale pentru aproape orice camera. Tot ce trebuie sa faceti este sa puneti mana pe pensula!

Fumul Verde

Preview Culoare

Ador aceasta culoare verde intens si bogat in toalete (am folosit-o in propria mea camera!) si pe lemnarie„, spune designerul de interior Erin Gates. „Am folosit-o foarte mult in ultima vreme in biblioteci si in birouri. Are o cantitate placuta de gri in ea, ceea ce o face subtila, dar dramatica.

Otel forjat

Preview Culoare

Forged Steel de la Sherwin-Williams este o alegere de baza pentru Lauren Lerner de la Living with Lolo. „Imi place ca aceasta culoare se schimba in functie de iluminare si de nuantele din apropiere„, spune ea. „Este un gri cald cu unele tonuri de maro si un neutru excelent pentru a fi folosit ca fundal dramatic.”

Gri clasic

Preview Culoare


Cand vine vorba de culori de vopsea gri, Classic Gray este cea mai buna alegere pentru Caren Rideau de la Kitchen Design Group. „Aduce o caldura blanda unei incaperi si nu distrage atentia de la operele de arta sau de la orice culoare stralucitoare din mobilier. Este un fundal placut intr-o camera.”

Negrul Century Darjeeling

Preview Culoare


Nuantele intunecate pot avea un impact mare, iar acest proiect al designerului de interior Gail Davis este o dovada. „Am avut ocazia sa folosesc aceasta culoare expresiva intr-un dormitor de oaspeti pentru o resedinta privata din Princeton, New Jersey. Aceasta culoare nu a dezamagit, fiind fundalul perfect pentru capataiul si lucrarile de arta. Iti taie respiratia„.

Gri Dimpse

Preview Culoare


Culorile de vopsea gri, precum Dimpse de la Farrow & Ball, sunt mai mult decat versatile, potrivit arhitectului si designerului Mindy O’Connor. „Dimpse este un gri palid rece care functioneaza ca un neutru teribil in locul albului in spatiul modern. Este un fundal perfect pentru dulapurile de bucatarie sau impotriva altor elemente naturale din lemn si piatra, fara a coplesi designul. Desi stabileste un ton mai rece, nu este auster.

Gri Echilibru

Preview Culoare


Ne place sa folosim o culoare profunda si mohorata pentru a da profunzime unui spatiu, iar aceasta culoare realizeaza acest lucru cu un echilibru perfect intre cald si rece„, spune Brianne Bishop.

Alb Snowbound

Preview Culoare


Cand vine vorba de vopseaua alba, ne place sa folosim aceleasi nuante peste tot pentru pereti, ornamente, dulapuri si tavane„, spune Kirsten Krason de la House of Jade Interiors, mentionand ca Snowbound de la Sherwin-Williams este nuanta perfecta.

Alb Gheata

Preview Culoare


Designerului Ariel Okin ii place acest alb rece si proaspat de la Benjamin Moore. „Deschide automat o camera si o face sa se simta aerisita si curata„, spune ea. „Ne place, de asemenea, sa o asociem ca si culoare de finisaj cu Simply White de Benjamin Moore pe pereti pentru un contrast cald-rece placut.

Aegean Teal

Preview Culoare

Teal este o alegere de nerefuzat pentru un dormitor, biblioteca, birou sau chiar si pentru dulapuri, potrivit designerului si vedetei HGTV Breegan Jane. Preferatul ei? Aegean Teal de la Benjamin Moore. „Teal aminteste de apele stralucitoare din Ibiza intr-o zi calda si insorita„, spune Jane. „Este sinonim cu seninatatea, si cui nu i-ar prinde bine un pic mai mult din asta?„.

Negru Cavernous

Preview Culoare

Nu cautati mai departe de Cavernous de la Dunn-Edwards daca aveti o afinitate pentru culorile de vopsea decorativa intunecata. „Contrastul este uimitor cu un alb clar, dar are, de asemenea, aceasta abilitate care ii permite sa se potriveasca perfect cu neutre mai calde pe care le folosim din ce in ce mai mult in aceste zile, de asemenea„, spune designerul de interior din Los Angeles, Kate Lester.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *