Amenajeaza-ti dormitorul cu stil anul acesta

Amenajeaza-ti dormitorul cu stil anul acesta

In designul interior, ca si in cel vestimentar, exista tendinte. Fiecare sezon aduce cu el noutati de care tot mai multa lume incepe sa tina cont in amenajarea propriei locuinte. Odata cu venirea primaverii devenim tot mai interesati de reamenajarea propriului nostru apartament. Pentru a-ti da o mana de ajutor in acest sens voi incerca in continuare sa trasez cateva din tendintele acestei primaveri din domeniul designului interior.

Culorile
 pe care specialistii de design interior le recomanda pentru acest sezon sunt verdele si griul. Verdele a inceput sa se impuna tot mai mult in ultimul timp pentru a fi in ton cu preocuparile actuale pentru salvarea mediului. Poti folosi pentru dormitorul tau toate nuantele de verde, atat ca fundal cat si ca nuanta principala. Il poti asorta cu albastru in toate nuantele sale. Iti pare excentric? Ei bine, rezultatul va fi obtinerea unui spatiu proaspat si primavaratic.

Anul acesta, dupa o buna bucata de timp, se observa o revenire a griului. Iti poti amenja dormitorul in gri caruia ii poti asocia portocaliu, alb, verde, maro sau mov. Daca preferi eleganta poti opta pentru alb si negru. Ca si in domeniul vestimentar, albul si negrul nu se vor demoda niciodata. Daca vrei sa adaugi o nota de indrazneala, poti recurge la un accesoriu roz sau galben. Un covor sau o perdea galbene sau roz vor da un aer sic dormitorului tau.

In ceea ce priveste materialele, designerii recomanda materialele naturale precum si cele sintetice, dar care sa nu afecteze mediul inconjurator. Alege catifeaua, pielea, canepa, lemnul, bambusul sau pluta si sigur nu vei da gres. Catifeaua este moale, fina, sexy.

Te va face sigur sa simti ca a venit primavara. Pielea este eleganta, luxoasa, rezistenta. Daca optezi pentru o canapea sau un pat din piele trebuie sa stii ca acesta va constitui elementul de rezistenta al dormitorului. Restul elementelor de mobilier precum si accesoriile vor fi alese in functie de acesta, pentru a nu crea un spatiu prea incarcat. Intr-un astfel de dormitor se potrivesc de minune masutele de sticla.

Specialistii recomanda ca obiectele de sticla sa aiba forme curbate si flexibile, ceea ce corespunde cu parerile specialistilor in feng shui. Poti opta, de asemenea, si pentru accesoriile din piele: rame pentru fotografii, pernute. Vei aduce dormitorului tau un aer luxos si elegant.

Mobila din lemn, bambus sau pluta este o alta tendinta pentru acest sezon. Specialistii recomanda chiar si covoarele si mochetele din bambus si pluta.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *